Over mezelf

Ik werk als leerkracht godsdienst in wat men noemt een concentratieschool. Het is zoals we zeggen een mooi apostolaat dat zoals elk apostolaat ook zijn specifieke moeilijkheden en uitdagingen heeft. Toch blijf ik erbij dat het de leukste job ter wereld is en ik zie mezelf niets anders doen dan wat ik nu doe, ookal kennen sommige leerlingen je naam na drie jaar nog steeds niet en blijven ze je “meneer godsdienst” noemen.

Wanneer ik lesgeef krijg ik regelmatig interessante vragen van mijn leerlingen en soms ook van mijn collega’s over geloof en de Kerk. Ik beantwoord deze vragen natuurlijk in de klas, maar omdat het vaak dezelfde vragen zijn waarmee ook andere mensen rondlopen, dacht ik dat het interessant zou kunnen zijn deze vragen op de blog te posten.
Ik nodig jullie dan ook graag uit om deze te lezen en jullie bedenkingen, commentaar of toevoegingen  er op los te laten. Mailen kan ook altijd naar het volgende adres: bartgiedts@hotmail.com .

veel plezier

Advertenties

5 reacties op “Over mezelf

  1. Ookal ben ik een Moslim, ik vind het altijd heel interessant om meer te weten over andere geloven (daarom ben ik graag in u lessen :P), soms zijn onderwerpen het zelfde maar dan toch anders, leuk om de verschillen te weten. Veel succes met je super leuke blog Meneer Godsdienst 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s